Des d'aquest mes ja es pot consultar el número 25 de la revista cultural Querol. En aquesta ocasió, la publicació dedica el dossier als menjars de Cerdanya, tant els tradicionals, com els més innovadors. El nap de Talltendre, l'allioli de codony o el pa de fetge, són alguns dels productes típics i com a plats es parla de l'amanida de xicoies, les trumfes vídues amb rostillons, el tiró, el bacallà amb panses i ous durs i el famós trinxat.
La revista també parla de la publicació del llibre de Pau Vila farà gairebé 100 anys, sobre la geografia de Cerdanya, el problema de l'habitatge o, més enllà de la comarca, sobre els cartells turístics suïssos. A més, inclou un article d’opinió sobre la identitat cerdana o un altre sobre el medievalisme català vist per alguns historiadors francesos.
Querol. Revista Cultural de la Cerdanya és una publicació de caràcter cultural, impulsada pel GRC. Es centra bàsicament en el món cultural de la comarca i ocasionalment, del Pirineu i de Catalunya.