El Pallars Jussà ha commemorat aquest dilluns al vespre el dia internacional per l’eliminació de la violència envers les dones en un acte que ha omplert la sala de plens d’Isona de gom a gom i on s’ha remarcat la necessitat de seguir treballant per eliminar aquesta xacra social.

Durant l’acte s’ha llegit el manifest, s’ha interpretat 2 peces musicals i s’ha pogut veure l’exposició Fotògrafes pioneres a Catalunya que romandrà oberta a l’Ajuntament d’Isona fins al 7 de gener.
També s’ha volgut posar de manifest la bona feina que els serveis socials comarcals desenvolupen al territori en aquest tema.

Cada any des del consell comarcal del Pallars Jussà s’organitza un acte central pel dia internacional per l’eliminació de la violència vers les dones i es fa de forma itinerant per diferents pobles de la comarca.

Parlen al vídeo: ROSA AMORÓS, ALCALDESSA D’ISONA I CONCA DELLÀ - JOSEP MARIA MULLOL, PRESIDENT C.C. PALLARS JUSSÀ