Tot a punt per al nadal a La Seu d’Urgell. Aquest dilluns s'ha presentat la programació del món màgic de les muntanyes que compta amb 49 activitats lúdiques, culturals i comercials. Entres les propostes destaca la primera representació teatral d’El rescat dels minairons.

Una altra novetat és l'activitat Anem a buscar els tions, que tindrà lloc al bosc del Pla de les forques el 14 de desembre. Les places són limitades a 30 tions, pel que per participar-hi cal inscripció a l'Oficina Jove de l'Alt Urgell.

La tercera novetat és Temps de jugar, una activitat adreçada a públic juvenil i familiar que se celebrarà a la sala polivalent.

Paral•lelament hi haurà una dinamització de tallers amb el títol Sabem jugar?

El tret de sortida és aquest dissabte 30 de novembre amb l'encesa de llums. Els veïns de La Seu i Castellciutat rebran a les seves llars el programa a partir de dimecres.

Parlen al vídeo: CARLOS GUÀRDIA, TINENT D’ALCALDE DE CULTURA - NÚRIA TOMÀS, REGIDORA D’INFÀNCIA