El Cadí La Seu viatja a Hongria per a la propera cita aquest dimecres a l’Eurocup. Les urgellenques arriben al matx havent encaixat la tercera derrota a la lliga, i segons assegura el tècnic amb la lliçó apresa de dissabte contra el Bembibre.

La pista del Miskolc serà l’escenari d’un partit molt disputat, perquè està en joc la segona plaça del grup H, el pas per a la següent fase de la competició europea.

Al Palau d’Esports, l’equip que dirigeix Bernat Canut es va imposar a l’equip hongarès per 94 a 72. Ara caldrà veure si es manté el guió o si per contra, el factor pista condiciona a les visitants.
Qui ja té assegurada la plaça és el Basquet Landes, primer del grup amb 4 victòries. L’equip francès juga dimecres a casa contra el PEAC- Pécs, l’altre club hongarès del grup que ha perdut tots els partits de l’Eurocup.

Parlen al vídeo: BERNAT CANUT, ENTRENADOR DEL CADÍ LA SEU