Bolvir ha celebrat aquest cap de setmana la festa de la gent gran, una celebració que ret homenatge als avis i àvies del municipi. Diumenge ha tingut lloc la missa solemne a l'església de St Climent de Talltorta i a continuació s'ha fet un dinar de germanor al local social, que ha finalitzat amb ball de tarda amenitzat pel duet Atrium. Des de l'ajuntament de Bolvir s'han mostrat satisfets de com ha anat la festa i destaquen el paper que té la gent gran al municipi.

Durant la jornada també s'ha aprofitat per entregar el I Premi Fundació el Castellot de Bolvir- Oriol Mercadal. La guanyadora ha estat Cristina Bautista pel seu estudi sobre la sèquia de Puigcerdà. Recordem que es tracta d'un nou guardó adreçat als estudiants de segon de Batxillerat, que reconeix el millor treball de recerca de temàtica històrica o arqueològica dins l’àmbit comarcal.

A banda, el dissabte a la nit Bolvir va celebrar la missa a l'església de Sta Cecília i el sopar de caçadors, on hi van assistir prop d'un centenar de comensals.

Parlen al vídeo: ISIDRE CHIA, ALCALDE DE BOLVIR