Lectura d'un manifest en el Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones. Ha estat aquest dilluns 25 de novembre al migdia. 5 dones han posat veu per reivindicar que una societat on les dones són agredides sexualment no garanteix els seus drets de ciutadania.

També han fet referència al consentiment a l'hora d'entendre la sexualitat. Pel que asseguren que la justícia és patriarcal i que reprodueix el sexisme en les seves sentències i deixa impunes als agressors.

A la plaça Soldevila, al Mur del Civisme s'han col•locat uns miralls, amb una finalitat molt concreta.

Encara queda molt camí per recórrer per erradicar totes les formes de violència masclista. Pel que han demanat a les administaicons i als agents socials que continuin treballant per combatre la violència masclista.

Parlen al vídeo: MARIAN LAMOLLA, TINENT D'ALCALDE D'ATENCIÓ A LES PERSONES