Aquest cap de setmana s'ha posat en funcionament l'ampliació del telecabina que connecta les estacions de la Molina i Masella, una actuació molt esperada al territori. Els usuaris ja poden, doncs, arribar des de l'aparcament fins al Niu de l'Àliga, a 2537 metres d'alçada. La prolongació del telecabina, abans anomenat Alp2500 i ara rebatejat com a Cadí Moixeró, és una de les principals novetats d'aquesta temporada que acaba de començar.

El remuntador manté la seva estació intermèdia a la cota 2.341 metres, de manera que en dies de molt vent es pot seguir oferint servei fins a aquesta cota.

Els treballs d’ampliació del telecabina, pressupostats en 6 meur, van començar al mes d’agost de l’any passat i es van reprendre després de l’hivern. Pretén ser un nou reclam per apropar-se a les instal·lacions tant a l'hivern com a l'estiu.

Una altra de les novetats d'aquesta temporada a la Molina és el nou telecadira d'El Llac, que connecta el complex amb Coll de Pal. A més, també s'ha millorat el sistema de producció de neu, amb l'adquisició i implantació de 8 nous canons.

L'estació degana preveu una bona temporada, que recordem va començar amb el tast de neu del darrer cap de setmana. Els esquiadors ja poden trobar 28 pistes obertes i el 50% dels remuntadors.

Parlen al vídeo: ANNA SIRVENT, RESPONSABLE COMUNICACIÓ LA MOLINA - EDUARDO DE AISA, USUARI