Duel vibrant entre els dos equips catalans de la lliga espanyola d’hoquei gel el que s'ha viscut aquest dissabte a la pista ceretana. L'equip groc i negre no ha deixat escapar la victòria i finalment ha aconseguit sumar els tres punts. Una millor efectivitat en les superioritats i una bona actitud han estat clau perquè els locals sumessin la segona victòria consecutiva a casa.
Els barcelonins arribaven al Pirineu líders però amb dues baixes molt significatives, Ubieto i Edstrom. Als blaugranes els ha costat entrar al partit durant el primer període. El 1-0 ha estat obra de Morer amb una jugada de combinació amb Granell i Prokop. A 5 minuts d'acabar el període el blaugrana Rubio ha aprofitat un rebuig després d’un llançament del mateix davanter per igualar el partit i marxar al descans 1 a 1.
En el segon període s'han intercanviat els papers. Tot i les superioritats dels locals que no han sabut aprofitar, el FC Barcelona ha anotat el gol que el situava per davant. A 6 minuts per acabar el període, novament Morer aprofitava una superioritat per empatar el partit. En els dos darrers minuts els espectadors han presenciat com els dos equips han compartit cops en forma de gols. Primer el Puigcerdà, amb un gol de Tona i 40 segons després ha marcat el FC Barcelona.
Ja en el tercer temps, l'eslovac Prokop ha aconseguit sumar el 4t pel Puigcerdà i sentenciar el partit, quan encara faltaven 8 minuts. Amb la botzina final hi ha hagut un lleu enfrontament entre jugadors, que ha comportat dues sancions de 5+20 pels visitants i una pels locals.
Amb aquesta victòria el CG Puigcerdà abandona la darrera posició. Es situa quart amb 10 punts, mentre que el Jaca cinquè amb 8. El Txuri és de nou el líder amb 16, seguit del Barça i del Majadahonda, que en tenen 13.
Pel que fa l'equip femení, també ha sumat aquest cap de setmana una nova victòria, en aquest cas contra el Logroño. 4-5 per a les ceretanes, amb gols de l’entrenadora-jugadora, Ortiz, dos de Bosch i un de la canadenca, que viu a Andorra, Jessica Petit. Sumant els tres punts, les jugadores escalen posicions i es col·loquen cinquenes amb 12 punts.