El Cadí La Seu no ha pogut trencar l’estadística desfavorable a la pista del Bembibre. Ha encaixat la tercera derrota a la lliga. El partit ha començat intens, amb un primer parcial de 24-17. Al segon temps les lleoneses han agafat més distància, fins assolir els tretze punts. Pel que al descans el marcador era 43-31.
A la represa, les urgellenques han millorat la defensa i s’ha traduït en més encert a cistella. Han retallat distàncies i s’han situat a quatre punts, gràcies als triples de Georgina Bahí, Yurena Díaz i Jovana Nogic. I tot i emportar-se el tercer quart, el marcador era per a les locals. I així ha acabat el partit, resultat final de 69 a 61.

Les lleoneses s’han endut una necessària victòria, la segona a la lliga, amb una efectiva línia exterior. Ara el Cadí vol passar pàgina i pensar amb el proper rival a l’Eurocup aquest dimecres, el Miskolc hongarès.

Parlen al vídeo: BERNAT CANUT, ENTRENADOR DEL CADÍ LA SEU