L’Associació de dones Rosa d’Abril de Tremp celebra enguany el seu vint-i-cinquè aniversari. Una data que ha volgut celebrar amb totes les seves sòcies però també amb els veïns i veïnes de Tremp que durant tots aquests anys han participat a les diferents activitats organitzades des de l’associació.

Durant l’any s’han fet diferents activitats, però aquest dissabte es va fer la festa d’aniversari que ha comptat amb l’obra de teatre Otel·lo de la companyia de les Antonietes, un sopar de celebració amb les sòcies i una xerrada de la Gemma Lienas sobre l’autoestima i la sororitat.

Precisament aquest dilluns a la tarda, en motiu de la celebració del Dia internacional per l’eliminació de la violència vers les dones l’associació ha organitzat una activitat a la rambla Doctor Pearson per visualitzar les dones assassinades durant el 2019.

Parlen al vídeo: LOLA ABELLÓ, PRESIDENTA ASSOCIACIÓ DE DONES ROSA D’ABRIL - GEMMA LIENAS, ESCRIPTORA