Després de dues setmanes de descans, l'equip sènior masculí del Club Gel Puigcerdà torna a la competició de lliga. Aquest dissabte rebrà el FC Barcelona, un derbi que tancarà la segona volta.

La plantilla ceretana estarà al complet per rebre a un dels màxims favorits i aspirant als títols en joc.
El FC Barcelona té un equip molt compensat i talentós que sembla destinat a lluitar per trencar
l’hegemonia dels darrers anys del Txuri Urdin. Ara mateix la lliga està molt igualada i cada setmana
es produeixen resultats difícils de pronosticar.

En la primera volta, els blaugranes van vèncer els ceretans per un contundent 11 a 4. Els grocs i negres volen posar emoció en la lluita pels play off i no quedar-se despenjats en la classificació.

El Barcelona marxa primer amb 13 punts empatat amb Txuri Urdin i Majadahonda. El Puigcerdà està en la darrera posició amb 7 punts, un menys que CH Jaca, que el precedeix.

L'entrenador Salva Barnola fa una crida a l'afició per animar l'equip. A més, en aquest partit hi haurà la possibilitat de col·laborar amb La Marató de TV3, enguany dedicada a les malalties minoritàries. Es vendran peluixos i la recaptació dels quals anirà directament a aquesta causa.

Per la seva banda, l’equip femení, es desplaçarà a Logroño. Tot i ser un dels desplaçaments menys complicats de la temporada a priori, contra l’equip cuer de la competició, les noies l’hauran d’afrontar amb un equip ple de baixes degut a compromisos diversos de les jugadores groc i negres.