Ja es pot trobar a les llibreries el número 27 de la revista Cadí-Pedraforca. En aquesta ocasió, el dossier central està dedicat als oficis i negocis que han passat de pares a fills. Un coneixement que s'ha transmès de generació en generació i que, en alguns casos, ha arribat als nostres dies. Cerdanya té un paper destacat en la publicació ja que recull fins a cinc grans reportatges.

A banda del dossier, la revista compta amb altres seccions on també hi ha protagonisme cerdà. L'escriptor i aficionat a la muntanya Alfons Brosel explica la seva primera excursió fora de la comarca i en la secció d'entitats es parla del Grup de Recerca de Cerdanya. Cal destacar també l'entrevista amb Dolors Majoral, qui fou la primera presidenta del Consell Comarcal de l'Alt Urgell. Una persona molt recordada a Cerdanya i a la resta del Pirineu per l'ajuda que va oferir als ramaders mentre treballava al departament d'Agricultura.

El proper número de la revista Cadí-Pedraforca, que es publicarà al maig del 2020 ja que és de caràcter semestral, tractarà sobre l'ofici d'escriure.

Com hem dit, la revista ja es pot adquirir als punts de venda habituals de Cerdanya, Alt Urgell, Berguedà i el nord del Solsonès per un preu de deu euros.

Parlen al vídeo: GUILLEM LLUCH, DIRECTOR REVISTA CADÍ-PREDRAFORCA