L'ajuntament de Puigcerdà referma el seu compromís per mantenir la seu de l'oficina del departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, el DARP. Fins ara aquestes instal·lacions estaven situades en un immoble del carrer de la Perxa de la capital ceretana, un espai poc accessible i amb moltes deficiències. L'equip de govern va anunciar l'any 2016 que traslladaria l'oficina a l’antic edifici del Centre d’Acollida Turística (CAT), després d'adequar aquest espai. Doncs bé, el consistori insisteix en que el projecte continua sobre la taula i que espera desencallar-lo en les properes setmanes.

L'ajuntament va optar per traslladar el DARP en aquest nou espai per la seva situació i accessibilitat, per disposar d'una zona d'aparcament just al davant i per la poca inversió que s'ha de fer per adequar-lo.

L'equip de govern creu que els equipaments comarcals, com aquest, han d'estar situats a la capital.

L’ajuntament va tancar el CAT l'estiu del 2016, després que la Generalitat decidís finalitzar els convenis amb els municipis que tenien aquest tipus d’equipaments, argumentant que no eren viables econòmicament. A més, l’equip de govern local veia innecessari mantenir tres oficines de turisme.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ