L'Associació Universitària de Cerdanya, l'AuCer, ha programat per aquest cap de setmana un curs de mindfulness, que tindrà lloc a l'escola Sta Cecília de Bolvir. Es tracta d'un tipus de formació que sempre té molt bona acollida a la comarca ja que, a més de fer-se anualment, també es programen cursos específics de mindfulness dins la setmana universitària.

En aquesta ocasió, els alumnes aprendran les tècniques de l'atenció plena a través de sessions de ioga, com un treball integral per aconseguir l'autoajuda. Teixint juntament les claus de la psicologia budista amb histories tradicionals, el curs ofereix pràctiques detallades per enfortir la comprensió i la capacitat d’intimar en qualsevol tipus de relació: entre amants, pares i nens i altres. Està pensat per a tot aquell que aspira a un amor més profund.

'Aprendre a estimar' es el títol del curs, que dirigiran els mestres Dat Phan i Ramon Carreras, que també comptaran amb la professora de ioga Ileana Escudero i la traductora Danae Jiménez.

El curs tindrà lloc de 9 a 2 i de 4 a 8 el dissabte i diumenge de 9 a 2. El preu per assistir-hi és de 50 euros i les places són limitades.