L'associació 'Empresarial Cerdanya', que va néixer el passat mes de maig, ha ampliat recentment el nombre d'empreses que en formen part. I no només això, si no que també ha sumat nous sectors per tal de millora la representació de l'activitat econòmica cerdana. Així, empreses relacionades amb l'esquí o els esports d'aventura s'han adherit a la patronal i properament ho faran d'altres vinculades al sector turístic. L'associació està integrada actualment per un centenar d’empreses i els seus responsables compten que ben aviat arribaran a les 170.

Empresariat Cerdanya pretén donar veu a petits i grans empresaris i donar un nou impuls al sector. Fins fa poc, a Cerdanya existia una entitat que agrupava diverses empreses però, segons van explicar des de la nova plataforma, havia quedat obsoleta i calia, per tant, evolucionar cap a una entitat més plural, dinàmica i moderna.

Entre les empreses que ja formen part de l'associació hi ha una cinquantena de botigues de Puigcerdà, una vintena d'hotels, onze restaurants de Cuina Pirinenca, així com els petits empresaris d'altres sectors.

Recordem que les tres associacions de professionals fundadores van ser Cuina Pirinenca, l’Associació d’Hotels i Càmpings de la Cerdanya i Comerç de Puigcerdà.

Parlen al vídeo: FRANCESC ARMENGOL, PRESIDENT EMPRESARIAT CERDANYA