Doble sessió d'entrenament aquest dijous del Cadí La Seu abans de viatjar a Bembibre, a Castella i Lleó. Les jugadores s'han anat incorporant a l'equip de manera escalonada aquesta setmana després de l'aturada per seleccions.
L'equip lleonès és el cuer de la lliga, amb tan sols una victòria.

Les urgellenques volen seguir amb la mateixa línia que els porta a ser ara per ara cinquenes a la classificació, i empatades amb 6 victòries amb el Perfumerias Avenida, València i Gernika, segon, tercer i quart classificat. Però la pista del Bembibre és històricament complicada per al Cadí.

Pel que el tècnic considera que no serà un partit fàcil.

I ja adverteix a les jugadores a no mirar la classificació.

El partit es disputarà dissabte a la tarda. La setmana següent nova cita a l'Eurocup, on les urgellenques es desplaçaran fins a Hongria.

Parlen al vídeo: BERNAT CANUT, ENTRENADOR CADÍ LA SEU