PEUSA subministra energia elèctrica a l'aeroport d'Andorra – La Seu d'Urgell des d'aquest mes de novembre. L'empresa urgellenca ha estat l'adjudicatària pel compliment de les bases i les necessitats tècniques, administratives i pressupostàries que requeria la convocatòria.

També s’ha tingut en compte la continuïtat del subministrament, relativa al nombre i la durada de les interrupcions. Així com la qualitat del producte vinculada a les característiques de l'ona de tensió i la qualitat de l'atenció al client.

Amb l’acord, la instal·lació s’abasteix d'energia verda.

En un altre ordre de qüestions, Aeroports de Catalunya ha adjudicat la vigilància de l'aeroport de La Seu d'Urgell i d'Alguaire en un únic contracte segons avança el diari Segre.
Afegir que aquest dimecres s’han obert dues licitacions més a l’equipament de La Seu, d’una banda el servei d’assistència tècnica al departament d'operacions per un pressupost de 96.000 € i d’altra banda la prestació de servei de software dels sistemes de facturació dels aeroports Alguaire i La Seu per 90.000 €.

Parlen al vídeo: JOEL BOIX, DIRECTOR COMERCIAL