Jordi Navarra, alcalde de Sant Esteve de la Sarga, ha estat elegit nou president del Consell d’Alcaldes i Alcaldesses del Pallars Jussà. Aquest dimarts al vespre s’ha dut a terme la primera reunió del consell d’alcaldes de la legislatura i s’ha acordat per 11 vots dels 13 que Jordi Navarra el presidís. Un càrrec que agafa amb moltes ganes d’impulsar la comarca i les zones de muntanya.

Jordi Navarra també creu en la necessitat de potenciar i escoltar els joves, ja que són el futur del territori.
En la reunió de constitució s’ha acordat que es reunirà cada 3 mesos. No té poder decisiu però sí que es poden formular peticions o suggeriments de competència comarcal.

En aquesta primera sessió s’ha informat sobre l’Ordenança reguladora del consum d’alcohol a la via pública i de la creació de la Comissió permanent del consell d’alcaldes formada per un representant de cada grup polític amb alcaldies a la comarca.

Parlen al vídeo: JORDI NAVARRA, PRESIDENT CONSELL ALCALDES PALLARS JUSSÀ - JOSEP MARIA MULLOL, PRESIDENT C.C. PALLARS JUSSÀ