Prop d'una vintena de comerciants de Puigcerdà han rebut aquesta setmana una formació sobre l'ús de les xarxes socials en els seus negocis. El curs, organitzat per la Cambra de Comerç de Girona, té com a objectiu donar eines i coneixements al petit comerç perquè pugui incrementar els beneficis utilitzant les possibilitats que ofereixen les xarxes socials com Instagram o Facebook.

La formació ha tingut lloc a la sala de convencions del Museu Cerdà en horari de matí. Sempre es programen els dilluns perquè és el dia que els comerciants de Puigcerdà no obren els seus negocis.
En total s'han programat fins a 38 tallers arreu de la demarcació. Des de la Cambra de Comerç de Girona asseguren que aquest tipus de formacions, que es fan periòdicament, són clau per a la revalorització i potenciació dels establiments locals a l’hora de competir amb el mercat global.
Aquests tallers són gratuïts pels assistents i compten amb el suport de l’Ajuntament de Puigcerdà i l’Associació de Comerç de la vila i amb el finançament del Ministeri d’Economia i Competitivitat i dels fons FEDER.

Parlen al vídeo: XAVIER PÉREZ, CAMBRA COMERÇ GIRONA