L'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha decidit mantenir obert al públic el Claustre modern del Parc del Valira. Ja que la prova pilot realitzada durant l'estiu ha obtingut bona acceptació per part dels visitants. Un altre motiu que permet la seva obertura és la correcta utilització de l'espai.

La policia municipal continuarà obrint i tancant les portes del claustre del Racionero, i vigilaran el recinte de mantera intermitent al llarg del dia, tal com s'ha dut a terme al llarg de la prova pilot.

L'edifici forma part del patrimoni cultural de la ciutat, pel que des de l'equip de govern volen millorar-ne la senyalització perquè els visitants en coneguin les particularitats.

Els ciutadans podran accedir a l'equipament de dilluns a diumenge i en horari d'hivern, és a dir, de deu del matí a sis de la tarda.

Parlen al vídeo: CARLOS GUÀRDIA, REGIDOR DE PATRIMONI CULTURAL