El tribunal de Corts d’Andorra ha fet pública aquest dimarts la sentència a Martí Cots Saleta, més conegut com el Ramonet de Pi o “el Rambo de Cerdanya”, que ha quedat absolt dels dos delictes pels quals el 23 d’octubre se’l va jutjar al principat: intent de furt en casa habitada i blanqueig de capitals. Suposadament, Cots hauria comprat armes a Andorra amb els diners del botí de l’atracament perpetrat el 22 de desembre del 2017 a l’hotel de Masella. Però el tribunal ha considerat que els càrrecs que se li imputaven no han quedat provats.

El mateix dia del judici, Cots, que ha estat vuit mesos pres a Andorra, ja va ser alliberat i expulsat del país (ell va triar anar a França) i se’l va entregar a la policia francesa. A Perpinyà se’l va jutjar en tres dies i condemnar a quatre mesos de presó per un furt a la Guingueta d’Ix. Ara compleix aquesta condemna a Perpinyà i després s’haurà d’activar l’ordre d’entrega al jutjat de Puigcerdà per l’atracament a l’hotel d’Alp d’on es va endur un botí de 17.000 euros.