La Vall de Boí ja respira més tranquil·la de cara a aquesta temporada d’hivern. Finalment sembla que la compra de part del complex hoteler del Pla de l’Ermita s’ha desencallat i avança a bon ritme. Un acord entre l’empresa compradora de Reus i el BBVA, on tots han cedit posicions, permetrà obrir els hotels aquesta temporada d’esquí. El preu final és d’un milió vuit-cents mil euros i el jutge ja ha emès la interlocutòria on autoritza la venda.
D’aquesta manera, l’empresari Rafa Fuertes adquireix l’hotel Romànic i els apartaments La Solana, pagarà el deute amb la Seguretat Social i mantindrà els 53 treballadors.
Des de la Vall de Boí, contretament Nil Monsó, tinent alcalde, ha remarcat que és una molt bona notícia no només pels propis treballadors sinó pel conjunt de la vall i la comarca. La repercussió econòmica que genera l’estació i el ressort beneficia directament o indirectament tots els negocis de la zona.