L’ajuntament de Puigcerdà organitza una nova edició del concurs de poesia de Nadal, que, un any més, servirà per desitjar unes bones festes a tots els veïns i veïnes del municipi. El certamen és obert a tothom que hi vulgui participar. Les obres s'han de fer arribar al consistori, tot indicant el nom, l'edat, un número de telèfon de contacte i l'adreça.
La data límit per entregar els treballs és el 4 de desembre. El dia 13 a la 13,15h del migdia es farà l'entrega de premis a la sala de plens de l'ajuntament. Com és habitual, hi haurà un premi per adults i un altre per als joves.
Com hem dit, els poemes escollits serviran per confeccionar la postal que arribarà a les llars d'unes 3000 famílies de Puigcerdà.
L’any passat, el jurat va premiar l’obra 'El Nadal a Puigcerdà’, d'Ariadna Bover, i els guanyadors de la categoria juvenil van els alumnes de la classe de P4 de l'escola llums del Nord, amb el poema 'Pi de colors'.