Durant aquesta setmana, el Pallars Jussà es podrà conèixer a Barcelona. Fins al dia 22, la comarca pallaresa desplega a l’Espai Provença de Ferrocarrils de la Generalitat els seus millors atractius per donar-se a conèixer i convidar a tothom que hi passi a tastar un tros de Pallars.

Des de Ferrocarrils es remarca la seva voluntat de que el coneixement de territori reverteixi en l’economia de la zona, ja sigui amb la dinamització de les Estacions de Muntanya, o amb actius comunicatius com el Tren dels Llacs.

Aquest dilluns, durant la inauguració de l’espai, el Geoparc Conca de Tremp-Montsec i els seus valors han pres protagonisme. Però durant tota la setmana hi haurà xerrades, exposicions i degustació de productes que permetran una aproximació del públic a diferents atractius de la comarca del Pallars Jussà.

Parlen al vídeo: JOSEP MARIA MULLOL, PRESIDENT C.C. PALLARS JUSSÀ - JULI ALEGRE, DIRECTOR PATRONAT DE TURISME DIPUTACIÓ DE LLEIDA - RICARD FONT, PRESIDENT FGC