La major part de la plantilla del Cadí la Seu ha tornat a la feina dilluns a la tarda després de l’aturada per seleccions. La capitana Georgina Bahí no ha tingut tant temps per descansar, ja que va ser convocada finalment per la selecció espanyola femenina. Pel que fa al Sedis, es mostra satisfeta amb els resultats que està aconseguint l’equip aquesta temporada. A la lliga, sis victòries i dues derrotes.

En aquesta competició els seus percentatges de cara a cistella han anat millorant, especialment l’encert en el tir lliure. En els inicis registrava valors entorn del 60%, i la passada temporada un 85%. En aquesta temporada, amb els 8 partits disputats a la lliga, el percentatge ascendeix fins a 91,7%.

Curiosament, en el darrer partit de lliga contra el tenerife, tan sols va anotar un punt. Tot i fer un bon paper en defensa.

La propera cita a la lliga és aquest dissabte a la pista del Bembibre. Equip que es troba a la cua de la classificació amb una única victòria.

Parlen al vídeo: GEORGIA BAHÍ, CAPITANA CADÍ LA SEU