La Molina ha obert aquest cap de setmana Pista Llarga per oferir als esquiadors un primer contacte amb la neu. El Conseller de Territori i Sostenibilitat Damià Calvet ha estat un dels primers en participar al tast de neu per comprovar, de primera mà, l'estat de les instal·lacions just abans de la seva obertura oficial, prevista per aquest cap de setmana. Calvet ha augurat una bona temporada, marcada per la posada en marxa de l'ampliació del telecabina fins al cim de la Tosa.

Calvet ha recordat la resta d'inversions que s'han fet a les estacions d'esquí del país, com el nou telecadira d'Espot. El conseller també ha remarcat l'impacte econòmic positiu que generen les estacions al territori i la creació de llocs de treball.

Des de l'estació treballen intensament per oferir el màxim de domini esquiable de cara al cap de setmana. De fet, els canons de neu funcionen a ple rendiment.

Per la seva banda, les estacions de nòrdic cerdanes com Lles i Aransa han donat aquest cap de setmana el tret de sortida a la temporada. Guils Fontanera, Tuixent-la Vansa, Tavascan i Virós-Vall Ferrera han obert itineraris per raquetes i Sant Joan de l'Erm ofereix accés lliure a les pistes. També ha iniciat temporada l'estació de l'Alta Cerdanya, Portè Pimorent. Totes elles se sumen a Masella, que recordem va obrir dimecres passat.

Parlen al vídeo: DAMIÀ CALVET, CONSELLER TERRITORI I SOSTENIBILITAT - MARTA VIVER, RESPONSABLE COMUNICACIÓ LA MOLINA