Compromís X Pirineu ha presentat una moció al Ple del Consell Comarcal celebrat dijous al vespre perquè es garanteixi el principi d'igualtat en les escoles municipals de música, art i dansa de la seu d'Urgell entre els alumnes de la comarca.

S'ha acordat quantificar el cost de les bonificacions dels alumnes que no són de la Seu d'Urgell però sí de la comarca. Posteriorment es portarà a la junta del consell d'alcaldes, moment en què cada ajuntament decidirà si assumeix o no el cost del descompte dels alumnes.

Compromís es mostra decebut perquè l’equip de govern no ha reconegut no el principi d'equitat entre els infants de la comarca.
CARLOTA VALLS, CONSELLERA DE COMPROMÍS X PIRINEU Tanmateix, valora positivament el punt d'acord amb l'equip de govern.

Parlen al vídeo: CARLOTA VALLS, CONSELLERA DE COMPROMÍS X PIRINEU - MARTÍ RIERA, VICEPRESIDENT CONSELL COMARCAL DE L'ALT URGELL