El Mercat dels Encants reobrirà a partir del 3 de desembre. Així ho ha fet saber l'equip de govern. Asseguren que es regularà de manera temporal amb la normativa actual aprovada el 2014. A l'espera de la redacció d'una nova ordenança. Preveuen que el nou reglament requerirà un termini mínim d’elaboració de 3 o 4 mesos.

Aquesta qüestió l’ha plantejat la CUP en el ple de dilluns. El primer punt de la moció, ha proposat cercar el consens amb tots els actors implicats, i s'ha aprovat per unanimitat. El segon punt ha demanat que s'aixequi l'aturada al mercat i s’ha desestimat amb els 9 vots en contra de l'equip de govern i, 8 vots a favor de Compromís per La Seu i la CUP.

La tinent d'alcalde de Promoció Econòmica, Mireia Font, ha manifestat que s'havien demanat transaccions en el punt dos, on s'ha apel·lat escurçar el mínim possible, en lloc de suprimir l’aturada.

Parlen al vídeo: FRANCESC VIAPLANA, VICEALCALDE DE LA SEU - ÒSCAR ORDEIG, REGIDOR DE COMPROMÍS X LA SEU - XÈNIA ANTONA, REGIDORA DE LA CUP