Aquest cap de setmana el cinema és protagonista a les Valls d’Àneu. Arriba la quarta edició del CurtÀneu, una mostra internacional de curtmetratges que projectarà una quarantena de films de curta durada. Molts d’ells han estat premiats i reconeguts en certàmens de referència com els Òscar i el Filmets Badalona, entre altres.

A més, en aquesta edició, el CurtÀneu, reforça molt la producció de cinema des de l'escola i l'institut, apropant el cinema als més joves. Ho fa escalfant motors pel certamen amb activitats prèvies que s’han dut a terme aquesta setmana als centres educatius. S’han fet tallers, projeccions i xerrades per als alumnes.

El CurtÀneu s'ha consolidat ja com un actiu de dinamització del territori, ja que des d’aquest divendres al vespre i fins diumenge diferents pobles i espais emblemàtics de les Valls d’Àneu acolliran les projeccions.

Parlen al vídeo: GEMMA TIZÓN, COORDINADORA EXECUTIVA DE CURTÀNEU - JOEL ARNALDICH, ALUMNE - VÍCTOR GIRONI, ALUMNE - HADJAR LASFER, ALUMNA