Després de la fira del Cavall de la setmana passada, Puigcerdà viurà aquest dissabte una nova cita amb aquest animal com a protagonista. La capital cerdana serà, per segon any consecutiu, la seu de la final del Concurs Nacional de Cavall Pirinenc Català, on hi participaran els millors exemplars de les set comarques pirinenques. Es tracta d’un concurs anual i itinerant on un jurat qualificat distingeix els millors cavalls d’entre els guanyadors dels concursos de Cerdanya, Alt Urgell, els dos Pallars, l’Alta Ribagorça, la Vall d’Aran i el Ripollès. En el cas de Cerdanya, els guanyadors es van escollir, precisament, dissabte passat.

Aquest divendres a la tarda han començat a arribar els cavalls a l'hípica Cerdanya, on dissabte a dos quarts de deu del matí començarà el concurs, amb categories de sobranyes, sobranys, terçones, terçons, euga amb pollí i semental. A banda, a les 9 hi haurà esmorzar popular i a dos quarts de tres dinar de germanor.

Recordem Puigcerdà va acollir aquest certamen tant l'any passat com al 2011.