L’Ajuntament de Talarn i Endesa han signat un conveni d’arrendament d’uns terrenys a tocar de l’embassament de Sant Antoni per tal de dinamitzar la zona i poder-hi instal·lar un espai d’activitats ludicoesportives. El terreny, conegut a la zona per l’edificació en forma de piràmide que el presideix, ja ha acollit aquest tipus d’activitat, i ara, l’ajuntament ho vol recuperar.

La parcel·la fa més de 8000 metres quadrats i és de fàcil accés. L’ajuntament no en preveu una explotació directa, sinó fer una concessió a una empresa especialitzada en aquest tipus d’activitats.
El conveni preveu un arrendament per deu anys a l’ajuntament, amb pròrrogues automàtiques d’any en any.
Endesa també estudia ubicar a l’espai un o més punts de recàrrega elèctrica de vehicles, fet que el convertiria en el segon punt de recàrrega ràpida de la companyia en una carretera catalana. L’altre punt és el Pont de Suert.

Parlen al vídeo: ÀLEX GARCIA, ALCALDE DE TALARN