L'estació de Masella ha encetat aquest dimecres 13 de novembre la temporada 2019-2020. Ho ha fet obrint la pista de Coma Oriola, on a primera hora del matí ja hi havien forces esquiadors esperant fer les primeres baixades. L'estació cerdana torna a ser, com és habitual, la primera en donar el tret de sortira a la temporada, gràcies a la baixada de les temperatures dels darrers dies i alguns episodis puntuals de neu que han permès als seus responsables tenir-ho tot a punt per a l'obertura del complex.

La majoria dels esquiadors que han optat per calçar-se les botes d'esquí un dimecres feiner tenen el forfet de temporada i, per tant, han decidit que era el moment de tastar la neu.

Masella ha obert amb gruixos de neu pols d'entre 20 i 25 cm. De cara al cap de setmana, l'estació confia en ampliar el nombre de quilòmetres esquiables, des del cim de la Tosa fins al Pla de Masella.
Pel que fa a les novetats, aquesta temporada el complex ha seguit invertint en la xarxa de neu produïda i ha renovat part de la senyalització de les pistes. A més, estrena Masella TV, que oferirà un programa setmanal.
L'esquí nocturn continuarà sent un dels atractius de l'estació, tots els dijous i dissabtes a partir del Pont de la Puríssima.

• Qualitat: neu pols
• Pistes: 1 pista (Coma Oriola)
• Remuntadors: Telecadira de Coma Oriola i Masella Jet (obert de transport )
• Accés a pistes: Per Coma Oriola-1950 m i Pla de Masella-1600 m

Parlen al vídeo: MAITE MARTÍ, RESPONSABLE COMUNICACIÓ MASELLA - EDGAR FERNÁNDEZ - ROMAN PASQUAL - MARC LANZA