L’Ajuntament de la Seu d’Urgell s’ha emplaçat a estudiar la viabilitat dels bufadors en la neteja de la via urbana. Compromís per la seu ha plantejat substituir els bufadors per sistemes d’aspiració o escombrat en el ple celebrat dilluns al vespre.

La moció ha prosperat amb el suport de totes les formacions després de transaccions. De moment s’eliminaran els bufadors. Un estudi tècnic serà la base per decidir si es canvien els aparells de neteja.

L’equip de govern dubta de la viabilitat de la compra d’aspiradors.

A més, afirmen que des del 2008 està establert que els bufadors només es poden utilitzar en situacions especials.

Compromís ha valorat positivament el punt d’acord entre els partits per estudiar la viabilitat dels aparells.

Parlen al vídeo: ÒSCAR ORDEIG, REGIDOR COMPROMÍS PER LA SEU - FRANCESC VIAPLANA, VICEALCALDE DE LA SEU - XÈNIA ANTONA, REGIDORA DE LA CUP