Una vintena de persones s'han concentrat aquest dimarts a quarts de deu del matí a la rotonda del jugador d'hoquei de Puigcerdà, responent a la crida que ha fet el CDR de Cerdanya a través del seu compte de Tuiter. Els veïns i veïnes han decidit creuar ininterrompudament un dels passos de vianants de la N152. Agents dels Mossos d'Esquadra s'han desplaçat tot seguit en aquest punt per dirigir el trànsit de vehicles i l'acció no ha generat masses complicacions a la carretera.

En veure que l'objectiu de bloquejar el trànsit cap a la frontera amb França i sumar-se, així, al bloqueig a la Jonquera no s'aconseguia, els manifestants han optat per fer una marxa lenta amb els seus vehicles per la N-152, direcció Llívia. L'acció ha obligat els conductors a circular a poca velocitat per aquest vial, tot i que, novament, els Mossos d'Esquadra s'han desplaçat a l'inici de la marxa per aturar els cotxes que circulaven lentament. D'aquesta manera, en poca estona s'ha restablert la normalitat en aquest vial.

Des del CDR de Cerdanya han informat, a través de les xarxes socials, que, entre els diversos detinguts a la Jonquera hi ha un company del comitè cerdà.

Tant a la tarda d'aquest dilluns com aquest dimarts, nombrosos camions de gran tonatge han passat per Cerdanya per tal d'esquivar el tall de la Jonquera, on desenes de manifestants han bloquejat aquest dilluns el pas de vehicles, una acció convocada pel moviment Tsunami Democràtic. Així, doncs, força trànsit de camions per Puigcerdà i alguns han fet nit als aparcaments propers a la N152, a les gasolineres i a l'àrea de Servei del Túnel del Cadí. Es tracta, principalment, de transportistes que viatjaven en sentit nord i que aquest dilluns van ser desviats a Martorell. Els que circulaven en sentit sud, van ser desviats cap a Andorra.