Darrera sessió d'entrenament del Cadí la Seu aquest dimarts a la qual han participat 8 jugadores per l'aturada de seleccions. Jovana Nogic és l'única jugadora de l'equip urgellenc convocada amb la seva selecció. Les dues nord- americanes, Tinara Mooer i Sydney Wiese han aprofitat per viatjar als Estats Units.
A la lliga, les urgellenques han registrat sis victòries i dues derrotes. El darrer triomf aquest dissabte al palau contra el Tenerife on Ariadna Pujol va tenir un paper destacat, tant en la defensa com en l'atac.

Ha començat la temporada amb bona condició física, i això s'ha traduït amb més minuts a pista. Jugant en tots els partits de la lliga, la seva mitjana és de 22 minuts i mig.

A més, és la tercera temporada amb el Cadí, pel que coneix la filosofia de l'equip.

Rebel·la els seus objectius individuals i col•lectius.

Pujol destaca per ser una de les jugadores amb caçar més rebots defensius de l'equip, de moment en dur 30.

Parlen al vídeo: ARIADNA PUJOL, JUGADORA CADÍ LA SEU