Ger ultima els detalls per a la celebració de la 29a Mostra de Cuina Popular amb Naps de Cerdanya, que tindrà lloc aquest diumenge 17 de novembre al poliesportiu municipal.

Com sempre, la mostra compta amb la col·laboració de Cuina Pirinenca de Cerdanya i diversos restaurants que elabora els primers plats i de les mestresses de casa de Ger, que cuinen diferents entrants. Tots els plats tindran el nap de Talltendre com a protagonista, ja que l'objectiu d'aquesta diada és revaloritzar i evitar que desaparegui aquest producte típic de la zona.

Els assistents podran gaudir de sopa de ceba amb ou de guatlla i caneló de marisc amb beixamel de ceps de primer. Els segons plats seran bacallà, xai, mandonguilles o ànec amb naps, a més de les diferents creacions de la trentena de mestresses de casa. Completaran l'àpat els formatges i els iogurts artesans de la comarca i el gran ball de tarda, amb música en directe.

Les entrades es poden comprar, des d'aquest dilluns, a l'ajuntament de Ger. S'espera l'assistència d'uns 500 comensals.