Victòria del Cadí La Seu contra el Tenerife, en un partit que no ha estat fàcil per a les urgellenques tot i un marcador final de 81 a 57. L'equip de Bernat Canut ha sortit a pista agressiu en l'atac. Passats els tres primers minuts el marcador era 11 – 0 a favor de les locals gràcies al duo nord-americà Wiese – Moore. El primer període s'ha tancat amb 9 punts d'avantatge per a les locals, i al segon parcial s'ha ampliat la distància a 18 punts, per l'encert en la línia exterior de Wiese i Yoyo.
El tercer període ha estat el més difícil per al Cadí, el Tenerife ha incrementat la intensitat i ha anat retallant distàncies al marcador, fins a 11 punts. Al darrer quart, el Cadí ha reactivat el partit, amb una bona defensa, i caçant els rebots.

La clau del triomf ha estat el joc en equip.

A més, gran actuació de Tinara Moore, amb 24 punts i 32 de valoració. També bon paper d'Ariadna Pujol, tant en defensa com en atac. I de la capitana, Georgina Bahí, tot i discreta en anotació, ha estat capdal en defensa.
Aquesta és la sisena victòria a la lliga per al Cadi La Seu, un triomf dedicat a l’exentrenador Joan Carles Pié, que va morir dimarts.

Parlen al vídeo: BERNAT CANUT, ENTRENADOR CADÍ LA SEU