Darrers preparatius al recinte firal del polígon industrial de Puigcerdà, a poques hores de que comenci el tradicional Concurs de Cavalls, que enguany arriba a la 39è edició. Els operaris de la brigada municipal fa dies que treballen en la col·locació dels més de 200 corrals, que acolliran als més de 800 caps de bestiar que s'esperen.

L'ajuntament ha instal·lat una graderia amb capacitat per a unes 200 persones, per tal que alguns veïns i visitants puguin seguir el concurs, que recordem començarà a les deu del matí i s'allargarà fins quarts de dues.

S’espera que la Fira torni a aplegar milers de visitants, ja que acostuma a ser un dels caps de setmana on hi ha més afluència de turistes a la comarca. Per facilitar la mobilitat, el consistori ha habilitat diferents zones d’aparcament, a més de sumar nous elements de seguretat, tant per als milers de visitants com per al mateix bestiar.

A banda del concurs de bestiar, els carrers del nucli urbà i de l'entorn de l'estany s'ompliran de parades multisectorials.

Recordem que, excepcionalment, el col·legi electoral per a les eleccions de diumenge serà a l'INS Pere Borrell, degut a les dificultats per accedir a l'escola Alfons I.