Aquest divendres el copríncep episcopal, Joan Enric Vives, ha rebut les cartes credencials de tretze ambaixadors, que prèviament ha acreditat el cap d’estat. En el cas andorrà, també es presenten al copríncep francès.
Els ambaixadors han estat rebuts a l'exterior per la interlocutora d’ambaixadors i la secretaria general del copríncep. Tot seguit han ascendit al primer pis. En una de les sales institucionals l’esperava el copríncep. Una vegada s’ha anunciat el nom de l'ambaixador, aquest ha accedit a la sala. S’ha procedit a l'entrega de les cartes credencials, i seguidament, ha tingut lloc una petita trobada entre ambdós representants d'estats. Acabat l’encontre, l’ambaixador ha desfet camí. Aquest acte diplomàtic es realitza bianualment. En aquesta ocasió s’ha presentat l’ambaixador de la Unió Europea, Didier Lenoir.