Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya ha presentat la nova temporada d’hivern. Una temporada que ve plena de novetats en la majoria de les estacions que gestiona, però també amb una aposta ferma pel desenvolupament sostenible del territori.

Una de les novetats destacades és l’ampliació del Telecabina Cadí Moixeró que farà més directe l’accés al conjunt La Molina+Masella, que representa 145 quilòmetres de domini esquiable i un dels més grans del sud d’Europa. I Espot estrenarà el nou telecadira La Roca. Tot i que mantindrà l’ús de màquines trepitjaneu com un atractiu turístic més.

Molina i Massella destaquen que són estacions molt adequades al turisme familiar però també el gran potencial competitiu de les seves instal·lacions.

Pel que fa al nòrdic, Ferrocarrils i Tot Nòrdic han signat un conveni per potenciar aquestes estacions.

A més, l’estació ribagorçana de Boí Taüll comptarà amb l’assessorament de Ferrocarrils en la gestió i definició del model de futur.
Ferrocarrils i la FEC han dissenyat un forfet de temporada conjunt per l’esquí de muntanya. També es destaca portes automàtiques que amb la compra d’un forfet online es podrà accedir directament a pistes. A més, Portainé, Vallter i La Molina tindran servei de transfer des del aparcaments.
La Molina estrenarà temporada el proper 23 de novembre, mentre que la següent en fer-ho serà Portainé el dia 29 del mateix mes.

Parlen al vídeo: RICARD FONT, PRESIDENT DE FGC - XAVIER BIGORDÀ, DIRECTOR D'ESPOT I PORT AINÉ - XAVIER PERPINYÀ, DIRECTOR DE LA MOLINA - JORDI FÀBREGA, DIRECTOR DE TOT NÒRDIC