Aquest cap de setmana descansa la lliga Nacional d'Hoquei Gel, després d’una arrancada amb molta energia, gran nivell i bones actuacions per part de tots els clubs. Els dos mesos que porta en marxa la competició han estat plens d’activitat i gols, i deixen una classificació més ajustada del que s’esperava. El Puigcerdà és cuer amb 7 i continua líder el Txuri urdin amb 13 punts.

Així doncs, descans de lliga però l'activitat d'hoquei gel no s'atura. Des d'aquest divendres i fins diumenge, la pista ceretana rebrà els jugadors participants a una estada de preparació per al Preolímpic i Mundial, de la selecció absoluta i U20 masculines. El preolímpic es disputarà del 12 al 15 de desembre a Barcelona i el Mundial U20 del 6 al 12 de gener a Lithuania.

Un cap de setmana de feina que serveix als seleccionadors espanyols per provar línies, rotar i veure com estan els jugadors que escullen habitualment en aquestes convocatòries. Els representants ceretans són Marc Paul, Oriol Boronat i Nacho Granell de l'equip sènior, i del U20 Oriol Paul i com a substitut Dídac Bosch. A més a més, Xavi Carnicero farà de responsable de material.

Pel que fa a la convocatòria femenina, les noies U18 es desplaçaran cap a Dumfries, Escòcia, on fan una estada fins al dia 10. Allà disputaran el 4 Nacions, un torneig per posar-se a to de cara a millorar en la posterior cita d’aquesta selecció: el Mundial de Mèxic, a finals de gener. Les altres seleccions que participaran en aquest torneig són Polònia, Islàndia i Gran Bretanya.

Les jugadores del sènior femení que representaran al club en aquesta estada són Judit Pareja, Gabriela Barangé i Bridget O’Hare.