Uns 200 infants han participat a la jornada escolar de circ de la Fira del circ de Sant Martí de Talarn. Una iniciativa que vol posar en valor el mon de l’espectacle entre els més petits i ser un punt de trobada entre escoles de la comarca.

Han gaudit de jocs i espectacles els infants de segon de primària de les escoles de Tremp i La Pobla de Segur i les escoles ZER d’Isona, Salàs de Pallars i Torre de Capdella. Des dels centres es veu com una oportunitat també d’aprendre altres formes de jugar i jocs.

Aquest dissabte la fira continua, i oberta a tots els públics. Una oportunitat perquè el circ arribi al Pallars Jussà.

Talarn fa una aposta per portar un tipus d’espectacle i activitats que els infants poden gaudir a l’aire lliure i amb tota la família.

Parlen al vídeo: SERAFÍ CADENA, TÈCNIC DINAMO PALLARS JUSSÀ - NESTOR ALONSO, PROFESSOR - ÀLEX GARCIA, ALCALDE DE TALARN