A finals d'octubre es van enllestir les obres a l'estació d'autobusos de la Seu d'Urgell. La majoria dels usuaris es mostren satisfets amb els canvis. La Clàudia, usuària regular de la línia d'autobusos que connecta la capital de l'Alt Urgell amb Andorra, considera que l’actuació a l’espai era necessària.

Des del consistori urgellenc asseguren que és una bona notícia.

Les obres a càrrec del Departament de Territori i Sostenibilitat han tingut un cost de 150.000. Les tasques han consistit en l'adequació de la sala d'espera, la remodelació de les taquilles i el repintat de l'espai. També s'ha fet la neteja i pintat de la coberta i les columnes de la marquesina, a més de la neteja del sistema de drenatge de la instal·lació. Amb relació al mobiliari urbà, s'han instal·lat dos nous bancs a la sala d'espera i dos suports isquiàtics per a les persones usuàries.
Tot i que per altres usuaris i fins i tot algun conductor d'autocar, encara queda una demanda pendent a l'estació. Restablir el servei de bar.

Parlen al vídeo: CLÀUDIA, USUÀRIA - JOAN GURRERA, REGIDOR URBANISME