Una quarantena de fotografies a tot color dels racons de Rocaviva s'exposen aquests dies al Museu Cerdà de Puigcerdà. Són obra dels fotògrafs José Antonio Ríos i Montserrat Dolz els quals han volgut capturar la màgia d'aquest espai cultural i natural situat a Músser, al terme de Lles de Cerdanya.

Rocaviva consta d'unes 600 escultures esculpides a la roca per l'artista local Climent Olm, feina que ha desenvolupat al llarg de gairebé tres dècades. L'entorn es planteja com un espai per a la reflexió, contacte amb la natura i retrobament amb un mateix.

Els dos fotògrafs, que són membres de l'Associació Fotogràfica de Parets del Vallès i la Federació Catalana de Fotografia, han trepitjat Rocaviva en diferents moments de l'any per tal de capturar els colors del paisatge amb harmonia amb cada roca esculpida.

A més, cada fotografia està acompanyada d'un petit text escrit per Olm, el qual ha volgut explicar breument l'escènica de cada peça.
Des de l'entitat han explicat que, a més de donar a conèixer l'espai amb les visites guiades que ofereixen, busca conscienciar els visitants sobre la importància del que anomenen 'el despertar'.

Des de l'associació han expressat la voluntat de crear, en un futur, un museu per conèixer l'obra de Climent Olm.
L'exposició fotogràfica es podrà visitar a la primera planta del Museu Cerdà fins al proper 1 de desembre.

Parlen al vídeo: ESTER CASTILLA, COFUNDADORA ASSOCIACIÓ CULTURAL ROCAVIVA