El Cadí La Seu ha encaixat la primera derrota a casa en competició europea per 57 a 70. Ha estat en una jornada dolorosa per al Sedis Bàsquet, després de conèixer-se la mort de l'exentrenador Joan Carles Pié.
El partit ha començat amb un minut de silenci en record de Pié. Els primers compassos s'han decantat per al visitant, tot seguit reacció de les urgellenques des de la línia exterior: dos triples seguits de Wiese i Yurena Díaz, pel que el primer parcial s'ha tancat 18 a 14. Al segon període, el guió ha estat Cadí intentat agafar avantatge al marcador, el Landes retallant distàncies, pel que al descans el resultat ha estat d'un ajustat 32 a 30.

A la represa, les franceses s'ha avançat al marcador altra vegada. Tot i que la lluita per la victòria ha estat present en el tercer període, a diferència de l'últim quart amb moltes pèrdues de pilota i poc encert a cistella per part de les urgellenques.

Les urgellenques no han pogut homenatjar amb una victòria l'exentrenador, que havia portat per primera vegada el Cadí la Seu a la primera categoria de bàsquet femení el 2001. Per la seva part, el Basket Landes és l'equip invicte al grup, ha guanyat tots els partits disputats.

Parlen al vídeo: BERNAT CANUT, ENTRENADOR CADÍ LA SEU