L'ex tècnic Cadí La Seu, Joan Carles Pié, ha mort aquest dimarts a la nit als 53 anys a causa d'una llarga malaltia. Pié va assolir el primer ascens a la màxima categoria del bàsquet femení amb l’equip urgellenc. Ho aconseguia en la seva primera temporada a la banqueta del Sedis Bàsquet, el 2000 a 2001.

Després d’una primera etapa al club dirigint equip femení, va entrenar el sènior masculí i va realitzar tasques de gerència. Fins que fa tres temporades, va tornar al capdavant del primer equip femení urgellenc, però l’any 2017 va fer un pas endarrere, obligat per la malaltia, i el llavors segon entrenador, Bernat Canut, va agafar el relleu de Pié com a primer entrenador.

La seu d’Urgell està de dol, com també el bàsquet català. Pié amb una lalrga trajectòria en el bàsquet formatiu, va treballar en diversos clubs com el Barça, River Andorra, Mataró, i també la selecció catalana.

Parlen al vídeo: PERE PORTA, president Sedis Bàsquet