Més de 7000 passatgers han utilitzat el Tren dels Llacs aquesta temporada que ha anat de finals d’abril a principis de novembre. Una xifra que sobrepassa l’ocupació del 99,5% d’aquest atractiu turístic. El tren ha realitzat 28 circulacions, 24 amb el tren dels Llacs històrics i 4 amb el tren dels Llacs panoràmic durant l’època més calorosa de l’estiu.
La majoria dels usuaris del servei turístic provenen de les comarques de Barcelona, mentre que un 20% són de Lleida, punt de sortida del tren.
A més, cada vegada el producte agafa més renom i repercuteix positivament en l’economia del Pallars Jussà. Molts dels turistes que arriben amb el tren realitzen activitats a la zona. Precisament, un 45% arriba ja amb paquets turístics organitzats.
A banda del gran atractiu que és per si mateix el viatge en un tren històric, el paisatge que recorre també ajuda a la promoció, ja que travessa 41 túnels, 31 ponts i 4 grans llacs.