El Consell Comarcal de Cerdanya ha convocat quatre places laborals, tres de les quals són de referent d'ocupació i desenvolupament local i una d'arquitecte comarcal. Pel que fa a les d'agents d'ocupació, són del sector agroalimentari, medi ambient i turisme. Les persones que ocupin aquest tipus de plaça s'encarregaran de dinamitzar aquests tres sectors cabdals al territori. En els àmbits de turisme i medi ambient, les places s'han convocat després de portar a terme un pla d'acció estratègic dels sectors que caldrà posar en marxa en els propers anys.

Excepte la plaça d'arquitecte comarcal, que passarà a ser de personal funcionari, les convocatòries es reserven a persones que actualment es troben a l'atur, per tal de facilitar la seva inserció al món laboral. Els candidats hauran d'acreditar formació i/o experiència en el sector. En tots els casos, el sistema de selecció es farà mitjançant concurs d'oposicions.

Des de l'ens cerdà tenen clar que cap apostar per al talent del territori i evitar que marxi a altres zones amb més ofertes laborals.

En el cas de la plaça d'agent d'ocupació del sector agroalimentari i la d'arquitecte, el termini per presentar la sol·licitud acaba aquest dijous 7 de novembre. Per a les altres dues es podran presentar sol·licituds fins al 14 de novembre

Parlen al vídeo: CAROL NABAU, GERENT CONSELL COMARCAL CERDANYA