El consell comarcal del Pallars Jussà ha aprovat en el darrer ple l’augment d’un 6% de la taxa del rebut d’escombraries. Una pujada que es justifica pel servei prestat i que es remarca que tot i així segueix sent el rebut més baix de totes les comarques pirinenques.

Per la seva banda, Candidatura de progrés s’ha abstingut.

També s’ha aprovat una moció al Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya, ja que es considera que no reflexa les realitat de territoris com el Pallars Jussà.

Finalment s’ha ratificat la moció de resposta a la sentència del Tribunal Suprem sobre els polítics presos catalans. Votació on Candidatura de Progrés no ha participat ja que s’havia debatut a la junta de govern sense ells.

Parlen al vídeo: JOSEP MARIA MULLOL, PRESIDENT C.C. PALLARS JUSSÀ - JAUME CATALÁN, PORTAVEU CANDIDATURA DE PROGRÉS