L'INS Pere Borrell de Puigcerdà ha recaptat un total de 500 euros, gràcies a la segona edició de la cursa solidària que va tenir lloc divendres passat a l'entorn del poliesportiu de Puigcerdà. Aquests diners es destinaran íntegrament a la Marató de TV3, que enguany es dedica a les malalties minoritàries.
Recordem que el centre educatiu va creure oportú organitzar aquesta iniciativa que combina l'esport i la solidaritat. Uns 400 alumnes, des de 1r d'ESO fins a 1r de Batx, i alguns professors van recórrer uns 3km de poliesportiu fins a Rigolisa. A més, també es van organitzar diferents activitats, com ioga, hip hop o karate. Cadascun d'ells va fer una aportació mínima d'un euro.
Des del centre educatiu s'han mostrat satisfets tant del desenvolupament de la prova com del total que s'ha pogut recollir. Aposten per mantenir la iniciativa en un futur i no descarten convidar altres centres educatius.